Com va néixer Omotesandō Plants?


Omotesandō Plants neix per una combinació d'amor per les plantes, ganes de començar un nou projecte i un viatge al Japó.

Sóc Joan , sóc de Sant Cugat del Vallès ( Barcelona ), i el 2018 vaig fundar l'empresa Omotesandō Plants. Mai vaig pensar que acabaria dedicant la meva vida a les plantes i, de fet, vaig estudiar Ciències Polítiques a la universitat. Amb el temps (i molts treballs i pràctiques relacionats amb les ciències polítiques), em vaig adonar que ser politòleg no era el meu .

Per coses de la vida, vaig acabar treballant d?atenció al client en una empresa d?enviaments de flors de Barcelona. No és que m'interessessin les flors especialment, simplement necessitava una feina i vaig aplicar a totes les ofertes que vaig trobar als portals d'ocupació. Treballant allà em vaig adonar que si jo tingués una empresa faria les coses d'una manera molt diferent, així que em vaig motivar i vaig començar un Màster en Empresa. Aquesta va ser l'empenta que necessitava per veure que jo volia crear alguna cosa pel meu compte , volia obrir un negoci de flors. Però és clar, d'això ja n'hi havia molts, sobretot a Barcelona.

Aquell mateix estiu me'n vaig anar de viatge al Japó amb la meva família. Caminant pel barri de Nakameguro , a Tòquio , vaig entrar en una petita botiga de plantes, i allà va ser on vaig descobrir (i em vaig enamorar de) les kokedamas .

En tornar a Barcelona, ​​em vaig posar fil a l'agulla i, després de llegir i investigar sobre aquesta meravellosa tècnica centenària, vaig fer la meva primera kokedama… I em va quedar fatal!, però així va ser com a poc a poc vaig començar a perfeccionar la meva tècnica ia pensar en una marca. Finalment em vaig decidir a fundar Omotesandō Plants , el nom del qual fa referència a un altre barri de la ciutat de Tòquio.

Al principi produíem només kokedamas, però amb el temps vam començar a investigar amb altres productes i així vam crear els jardins en un bol i les roses preservades . Fins i tot creem Ginza Flowers , una marca dins d'Omotesandō Plants, on treballem amb rams de flor seca multicolor .

De la mateixa manera que els nostres productes van augmentar, també ho va fer l'empresa i l'equip, així que vam passar de treballar en un local petit i amb molt poca llum, a tenir el nostre propi local al recinte Mercantic de Sant Cugat .

kokedama

La nostra parada al market ' Palo Alto Market Fest ' el dia que vam inaugurar Omotesandō al novembre de 2018

El resultat de la feina de tot l'equip és una empresa petita i familiar amb valors molt determinats, ja que donem molta importància al fet que cada producte estigui elaborat artesanalment i sigui únic .

Si et ve de gust saber més sobre el projecte, no dubtis a visitar el nostre taller i conèixer tots els nostres productes ! Descobreix les nostres kokedamas , jardins en un bol i la nostra gamma de roses en cúpules .

Si vols contactar-nos pots escriure'ns a Instagram o enviar-nos un mail a info@omotesandoplants.com